VADWeather Proofing Lahore Airport In Record Time
VEMADB Safegate
TYPCasefilm
VARLahore, Pakistan
NÄR2016
HURTvåmannateam, journalist + videofotograf

Uppdrag

Vi har dokumenterat flera konferenser för ADB Safegate som är en internationell aktör inom flygbranschen. Eftersom de är mycket nöjda med vårt arbete har det lett till en diskussion om vad vi kan tillföra mer. ADB Safegate saknade en film som beskrev ett lyckat kundcase på Pakistans näst största flygplats, Lahore. Under vintermånaderna förekommer tjock dimma vilket gör att det blir svårt för flygplan att landa, något som ADB Safegate har en lösning på. Hur förmedlar man detta bäst på film?

Genomförande

Vi åkte till Lahore under vinterhalvåret för att fånga dimman på film och under fyra dagar intervjua projektledare, flygplatschef och personal som vittnade om vad förändringen inneburit. Genom att installera utrustning och utbilda personalen kunde ADB Safegate hjälpa flygplatsen att nå normal kapacitet trots dimman. Tack vare ett litet team för inspelning och stor vana vid reportage kunde vi säkra material som aldrig gått att få i efterhand.

Resultat

En kort film med ett kundcase är ofta en effektiv introduktion till vad ditt företag är bra på.

Genom att beskriva flaskhalsar för kunden, din egen effektiva och unika lösning samt låta kunden ge betyg skapar du ett verktyg som dina säljare kan använda för att hitta fler uppdrag.

Läs mer om dokumentation

Läs mer om produktion