Dokumentation
Dokumentation av vad som händer
Sammanfattning av innehållet i en kort film
Inspelat i sin helhet utan att livesända
Anpassat för sociala medier

Ofta lägger vi stora resurser på att skapa och organisera ett event. Men varför inte lägga en liten del av budgeten på att dokumentera och sprida innehållet som skapas? Är det inte ett slöseri att låta bli?

FrogEye hjälper dig att dokumentera och sprida ditt event! En play-fil produceras på plats och kan sedan visas på nätet när du vill. Ett perfekt sätt att nå fler än de som såg det live. Vi kan även agera som redaktörer och sammanfatta innehållet i skrift eller videoklipp som du kan publicera internt eller på sociala medier om det är publikt innehåll. Det är vana vid i vårt arbete som journalister.

Vår erfarenhet visar dessutom att arbetet med att organisera och planera själva konferensen, seminariet eller utbildningen är så omfattande att när det väl är dags har du ingen energi kvar. Eller så är du så upptagen med gäster och logistik att du inte hinner ta till vara allt det kloka som sägs.

Eftersom varje uppdrag är unikt har vi inga paketpriser. Vi ser hellre att vi träffas och tillsammans utarbetar den bästa lösningen. Titta gärna på några av våra case för att inspireras och se vilka möjligheter som finns!

Vill du veta mer om hur vi arbetar kan du läsa om vår metod!